МАСТЪРКЛАС:
ФЕЙСБУК МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

НОВОСТИ, ТРИКОВЕ И ПРАКТИКИ

Варна • 16.юни.2017 (петък)
Лектори: Иво Илиев, Божидар Йорданов

Информация за обучението

Може би се имате въпроси за предимствата на обучението и за това дали то е подходящо за вас.
Ето малко повече информация:

За кого е подходящо

Обучението е подходящо за управители на регионални фирми, местни фирми от малкия и среден бизнес, мениджмънт и професионалисти от маркетингови, рекламни и PR отдели в компании.

Бизнес насоченост

Целта на обучението не е да ви превърне в гуру за 1 ден, а да ви помогне да научите най-важните и актуални елементи в топ канала за всяко бизнес представяне - Facebook.

Съвети, примери, практики

Лекторите са практици с богат опит в дигиталния маркетинг на регионалния и международния пазар. Те ще споделят опит и ноу-хау с конкретни съвети и примери.

Участие в бизнес група

Всеки от участниците в изминалите и настоящите PresenTHINK обучения получава покана за присъединяване към бизнес група във Facebook за контакти и взаимопомощ.

Ясни, разбираеми лекции

За нас е важно не само да получите необходимите знания, но и да ви ги обясним възможно най-ясно, за да ги разберете и откриете ползите от тях за себе си.

Индивидуален подход

Обученията във Варна се правят в малки групи - между 10-15 души, с идеята да имаме време да обърнем внимание на всеки посетител относно неговите въпроси и казуси.

Програма на обучението

6 лекционни часа с паузи за нетуоркинг и обсъждане на казусите на участниците.Заемане на места на място става в периода 12:30-13:00ч.

Оптимизация на фейсбук страницата

13:00-13:45

Полезните настройки, които трябва да направите. Успешни практики относно съдържанието на фейсбук страницата ви. Трикове и съвети за оптимизация.

Новите видове постове и постинг планове

14:00-14:45

Най-новите видове постове, на които аудиторията реагира. Как да създадем успешен постинг план и да повишим активната аудитория на страницата. Практически решения и съвети.

Важни настройки и опции на фейсбук страниците

15:00-15:45

Как да направите своята фейсбук страница по-атрактивна и полезна; да ви откриват по лесно и да поръчват по-удобно от вашата фирма. Какви настройки улесняват вашата комуникация.

Успешните фейсбук реклами

16:00-16:45

Как да постигнем възможно най-добри резултати с разумни разходи за фейсбук реклама - съвети, казуси, успешни примери и решения на често допускани грешки.

Фейсбук промоции, игри и конкурси

17:00-17:45

Какви са елементите на успешната фейсбук промоция. Как да организираме игри по правилата. Примери за успехи и проблеми. Как да преодолеем различни кризисни ситуации.

Екосистемата на Facebook

18:00-18:45

Какви възможности крият Instagram и Messenger за вашия бизнес. Как да се възползваме и какви са най-новите инструменти за фейсбук маркетинг.

Регистрирайте се

Лектори

Иво Илиев и Божидар Йорданов са лектори с богат опит в бизнес събитията. Заедно са провеждали някой от най-успешните мастъркласове и семинари на PresenTHINK. Иво Илиев има университетски преподавателски опит и е е един от доказалите се консултанти и практици в сферата на дигиталния маркетинг и реклама у нас.

Иво Илиев

Маркетинг мениджър и управител на InteractAGE

Иво Илиев

Маркетинг мениджър и управител на InteractAGE

Има над 15 години практически опит в сферата на социалните мрежи и дигиталния маркетинг. Част от неговата практика е работата по активности на марки като Райфайзенбанк, NIVEA, Eucerin, Ford, NESTLE, NOKIA и др. Повече за него ще научите в страниците на професионалния му маркетингов блог www.ivosiliev.com

Божидар Йорданов

Community мениджър в InteractAGE

Божидар Йорданов

Community мениджър в InteractAGE

С многогодишен опит като Community manager в InteractAGE и практически опит в управлението на корпоративни social media профили, Божидар Йорданов е доказан специалист, който ще сподели успешни практики в сферата на Facebook рекламата, управлението на съдържанието и комуникационния инструментариум.

Дигиталните маркетинг и реклама, обяснени ясно и с примери от професионалисти-практици.

Събитията PresenTHINK имат за цел да представят и обяснят разбираемо на представителите на бизнеса всички съвременни възможности за успех в дигиталната среда, където са техните клиенти. Ако имате фирма или работите като маркетинг или PR специалист в компания - това е вашето място - където практици ще ви презентират множество възможности, успешни примери и практически решения от сферата на дигиталния маркетинг, интернет рекламата и онлайн комуникациите.

За да инвестираш в нещо - трябва да го познаваш и разбираш. Това се случва на PresenTHINK - споделяне на необходимите знания за вземане на правилни решения относно инвестиция в бизнес представяне, присъствие и комуникация. В епохата на мобилните комуникации, социалните медии и дигиталните технологии, надеждната информация и мнението на хората са твоите най-големи конкурентни предимства. В PresenTHINK ги изясняваме.

908+

Участници в събитията

256+

Часа лекции и упражнения

35+

Фирмени обучения

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС

Мастъркласовете в град Варна се организират в малки групи до 15 души с цел индивидуално да се обсъдят техните казуси по време на обучението. Затова побързайте и направете заявка за регистрация още днес, преди местата да бъдат заети.

Контакти

Свържете се с нашия екип във връзка с предстоящи обучения или при желание за заявка на предлагани от нас услуги.

Телефони:

+359 889 257 334 - запитвания
+359 52 500 608 - офис