Целодневно маркетинг обучение в София


Екипът PresenTHINK има дългогодишен опит в организирането и провеждането на бизнес събития, представящи най-актуалните теми от дигиталния маркетинг, реклама и комуникации. Лекторите и темите са внимателно подбрани, за да може участниците да получат необходимите знания по важни тематики за техния бизнес.Основни партньориКакви са акцентите от обучението

  • Акцент на обучението са възможностите на компаниите да съчетаят активностите за продажби с брандинг активности и по този начин да подобрят своето представяне и монетизация.
  • Ще обърнем внимание не само на Facebook, но и на другите топ social media канали: Instagram, Messenger, Twitter, YouTube, LinkedIn
  • Участниците ще получат множество примери и варианти за branding и performance маркетинг в различните социални медии, като ще обърнем внимание на това кога и за кого в кой social media канал е удачно да присъства и в кой може да пропусне според възможностите.Защо да се включите


Ето малко повече информация за предимствата:

За кого е подходящо

Обучението е подходящо за управители на фирми с бизнес в България и чужбина, мениджъри, онлайн търговци и професионалисти от маркетингови, рекламни и PR отдели в компании.

Бизнес насоченост

Целта на обучението не е да ви превърне в гуру за 1 ден, а да ви помогне да научите най-важните и актуални елементи в топ social каналите за всяко бизнес представяне - Facebook, Messenger, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn.

Съвети, примери, практики

Ще разгледаме десетки конкретни примери и практики Лекторите в PresenTHINK винаги са професионалисти с богат практически опит в дигиталния маркетинг на регионалния и международния пазар.

Участие в бизнес група

Всеки от участниците в изминалите и настоящите PresenTHINK обучения получава покана за присъединяване към бизнес група във Facebook с близо 300 представители на бизнеса. Групата е за споделяне на полезни ресурси, за взаимопомощ и създаване на нови контакти.

Ясни практически знания

За нас е важно не само да получите споделен опит от лекторите, но всичко да бъде обяснено възможно най-ясно и да получите качествени знания и актуална информация.

Бизнес нетуоркинг

Обученията предлагат възможност за нови бизнес контакти и достатъчно време в паузите между лекциите за въпроси към лекторите по лекциите и казуси.

Програма на обучението

09:20-09:40

Настаняване в залата

Промените в поведението на клиентите ни в социалните медии (Въведение)

10:00 – 10:30ч.

Блокират ли потенциалните ни клиенти рекламите ни и защо?
Кои социални медии предпочитат и как ги използват?
Какви са всички възможности за брандинг в социалните мрежи и защо са важни за нашето бизнес присъствие?

Мултиканално social media присъствие на компаниите

10:30 – 11:00ч.

Защо мултиканалното присъствие стана необходимост?
Как да подберем каналите не според това колко са модерни, а според това колко са удачни и ефективни?
Крос-промотиране по отделните канали.

11:00 – 11:20ч.

Кафе-пауза, нетуоркинг.

YouTube - възможности за Brandformance

11:20 – 12:20ч.

Брандинг в YouTube и развиване на видео канал.
Скалиране в етапа на brandformance чрез YouTube реклама.
Съвети относно видео съдържанието и видео разпространението в YouTube.

12:30 – 14:00ч.

Обедна почивка.

Instagram - възможности за Brandformance

14:00 – 15:00ч.

Органично присъствие с постове, Stories, Highlights и др.
WOM и "вирусен" маркетинг с помощта на лидери на мнение и бранд амбасадори.
Скалиране в етапа на brandformance чрез Instagram реклами.

15:00 – 15:20ч.

Кафе-пауза, нетуоркинг.

Twitter и LinkedIn - възможности за Brandformance

15:20 – 16:20ч.

Примери в Twitter.
Примери в LinkedIn.

16:20 – 16:40ч.

Пауза за нетуоркинг.

Facebook и Messenger - възможности за Brandformance

16:40 – 18:20ч.

Органично присъствие с микс от постове и активности.
Скалиране в етапа на brandformance чрез Facebook реклами.
Примери с Messenger.

Регистрирайте се

Лектори

Иво Илиев

Иво Илиев

Специалист Facebook и Instagram маркетинг Маркетинг мениджър и Блогър

Здравейте! Казвам се Иво Илиев, на 34 години, баща, блогър, маркетолог. Имам икономическо образование и 16-годишен международен опит в дигиталния маркетинг и реклама. Като организатор и идеолог на PresenTHINK съм изключително щастлив да ви поканя на нашето есенно бизнес събитие, в което ще ви споделя новости и ноу-хау от нашата практика в областта на Фейсбук и Инстаграм маркетинга и рекламата.
Обикновено на нашите събития присъстват представители от множество бизнес сегменти, професионалисти и предприемчиви българи, които искат да бъдат в крак с тенденциите и да научат от първа ръка нещо полезно за своето представяне в социалните медии. Затова за мен ще бъде изключителна чест да се запознаем и видим с вас на предстоящото събитие.
Предварително ви благодаря за проявения интерес - като хора, правещи бизнес, аз и вие не бихме инвестирали в неща, които не са ни ясни. Една от основните идеи на обучението е да ви даде яснота, за да предприемете разумните бъдещи инвестиции в Instagram, Messenger и Facebook.

За Иво Илиев

Има над 16 години практически опит в сферата на социалните мрежи и дигиталния маркетинг. Управител е на агенции METAMARK, InteractAGE и Interactive Age.

Опитен професионалист с богато портфолио в сферата на Facebook, Instagram и LinkedIn маркетинга. Част от неговата практика е работата по активности на марки като Raiffeisenbank, NIVEA, GENERALI, Eucerin, Ford, NESTLE, NOKIA и др.

Иво е участник и организатор на множество маркетингови обучения в градове от страната. Консултант е на множество бизнеси с дейност в България, Холандия, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Германия, Австрия, Великобритания, Унгария и др. Водил е лекции и workshop-и в Икономически Университет - Варна, Нов Български Университет - София, Технически Университет - Варна. Участва в някой от най-значимите събития по дигитален маркетинг в страната.

Повече за него ще научите в страниците на професионалния му маркетингов блог www.ivosiliev.comОчаквайте повече информация за лекторите

Отзиви от участници в предходните обучения:


Актуалните и полезни теми от дигиталния маркетинг и реклама, обяснени ясно и с примери от професионалисти-практици.Събитията PresenTHINK имат за цел да представят и обяснят разбираемо на представителите на бизнеса всички съвременни възможности за успех в дигиталната среда, където са техните клиенти. Ако имате фирма или работите като маркетинг или PR специалист в компания - това е вашето място - където практици ще ви презентират множество възможности, успешни примери и практически решения от сферата на дигиталния маркетинг, интернет рекламата и онлайн комуникациите.

За да инвестираш в нещо - трябва да го познаваш и разбираш. Това се случва на PresenTHINK - споделяне на необходимите знания за вземане на правилни решения относно инвестиция в бизнес представяне, присъствие и комуникация. В епохата на мобилните комуникации, социалните медии и дигиталните технологии, надеждната информация и мнението на хората са твоите най-големи конкурентни предимства. В PresenTHINK ги изясняваме.

1313+

Участници в събитията


7+

Години опит като организатор


279+

Часа лекции и упражнения


176+

Фирмени обучения


РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС

Регистрациите ще бъдат възможни през новата 2019-та година. Ако проявявате интерес да се включите -
свържете се с нас на info @ interactage . com
за повече информация и оферти за ранни индивидуални и групови записвания.


Благодарим за проявения интерес!Контакти

Свържете се с нашия екип във връзка с предстоящи обучения или при желание за заявка на предлагани от нас услуги.

Телефони:

+359 889 257 334 - запитвания
+359 52 500 608 - офис